Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Problemy w działaniu Forum zgłaszać TUTAJ !!
Autor Wiadomość
S@gi
Gość
Wysłany: 2006-03-03, 14:59   

Dokładnie jak KIMO!!!

admin 
Ojciec Prowadzący

Auto: in progress....
Wysłany: 2006-03-03, 16:31   

Wszystko już powinno być ok :)

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!

KiMO 

Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-03-03, 16:46   

admin strona główna jest wporzo

i oby się nie zacinało to logowanie

pozdr
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride

Gała
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-18, 22:53   

admin, nie mogę wejść do raju spamerów :( a nawet jak jush wejdę to nie mogę nic napisać bo jakiśerror mi wyskakuje z debuge... wiesz pewnie o jaki błąd chodzi :(

trool 

Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wysłany: 2006-03-19, 12:30   

Gała napisał/a:
admin, nie mogę wejść do raju spamerów :( a nawet jak jush wejdę to nie mogę nic napisać bo jakiśerror mi wyskakuje z debuge... wiesz pewnie o jaki błąd chodzi :(

hehe dostałeś bana na raj spamerów. :brechta:

SWAP

Gała
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-19, 13:07   

wygląda, że jush jest ok

KiMO 

Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-04-02, 16:26   

Wystąpił drobny problem techniczny, skrypt dokonał próby naprawy i wysłał powiadomienie do Administratora forum
Sprobuj odświeżyć stronę

Could not update topic watch information

DEBUG MODE

SQL Error : 1034 Incorrect key file for table 'phpbb_topics_watch'; try to repair it

UPDATE LOW_PRIORITY phpbb_topics_watch SET notify_status = 0 WHERE topic_id = 310 AND user_id = 35

Line : 530
File : viewtopic.php
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride

lukek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-09-30, 19:05   

admin napisał/a:
Po przeniesieniu bazy danych na inny serwer wynikł problem iż inne było kodowanie na starym serwerze a inne na nowym. Wszystkie stare posty napisane przed zmiana serwera nie maja polskich czcionek. Wszystkie nowe posty są już OK !! Część postów "spolszczałem" ręcznie :) dlatego np. posty na stronie głównej są ok :)

takie troche stare, ale dla mnie nowe ;P
Tak wiec z ciekawosci pytam. Nie dalo sie skonwertowac kodowania podczas przenoszenia? Ewentualnie wyeksportować danych w formie zapytań sql, a potem zadziałać na nowym serwerze?

edit:
Nie uzywalem nigdy forum phpbb jako admin, ale chyba jest tam opcja moderacji rejestrowanych uzytkownikow, bo wydaje mi sie z taki user jak np. "zvy1980" to raczej zabieg w celu podniesienia swojego PR w googlach ;P

admin 
Ojciec Prowadzący

Wysłany: 2006-09-30, 23:34   

Fajnie że odgrzewasz stary temat... prosze nie rób tego więcej a dla Twojej wiedzy powiem tylko że rozwiązanie tego problemu udało mi się znaleźć dopiero po kilku dniach a w tym samym czasie użytkownicy napisali już trochę postów i miałem dwie opcje:

albo wgram bazę na nowo i stracę cześć napisanych postów z nowego serwera albo zostawięc tak jak jest a i tak wyszło na to że do tych starych tematów nikt nie wraca.. :P Takie odgrzewane kotlety sprzed ponad roku...

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!

lukek
[Usunięty]

Wysłany: 2006-10-01, 07:08   

admin napisał/a:
Fajnie że odgrzewasz stary temat... prosze nie rób tego więcej

Dla mnie byl jak najbardziej nowy ;P
Spoko nie bede wiecej tego robil.

K1Lech
[Usunięty]

Wysłany: 2006-11-27, 17:59   

mafia rosyjska tez tuninguje samochody trzeba byc tolerancyjnym

Magic_sc 
Centomaniak

Auto: Seicento
Moc: 55KM
Wysłany: 2006-11-27, 18:01   

To sa boty

admin 
Ojciec Prowadzący

Wysłany: 2006-11-27, 23:20   

Nie ma strachu... te Boty zakładają konta ale nigdy te konta nie będą aktywne ponieważ na dzień dziesiejszy Ja muszę te konto najpierw aktywować.

Czyli Bot się rejestruje na forum i nie może nic zrobić dopóki ja nie aktywuję konta więc jest nieszkodliwy :P a ja raz na jakiś czas usuwam takie "niepotrzebne profile"

admin 
Ojciec Prowadzący

Wysłany: 2007-06-08, 21:00   

W dniu dzisiejszym tj. 8 czerwiec 2007 nastapila mala awaria na forum. Usterke usunalem w miare szybko poki co wszystko wydaje sie dzialac prawidlowo. Zauwazylem brak kilku postow ktore znikly w momencie usuwania usterki. Gdyby sie cos jeszcze dzialo prosze o informacje w tym temacie

admin 
Ojciec Prowadzący

Wysłany: 2007-09-18, 21:33   

:arrow: :arrow: Uwaga !! Usunąłem około 50 kont użytkowników którzy nie pisali postów (ostatni post rok temu). W planach nastepne porządki. :tuptup: :tuptup:

Odpowiedz do tematu