Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-03-03, 16:46
admin strona główna jest wporzo
i oby się nie zacinało to logowanie
pozdr
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-18, 22:53
admin, nie mogę wejść do raju spamerów a nawet jak jush wejdę to nie mogę nic napisać bo jakiśerror mi wyskakuje z debuge... wiesz pewnie o jaki błąd chodzi
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2006-03-19, 12:30
Gała napisał/a:
admin, nie mogę wejść do raju spamerów a nawet jak jush wejdę to nie mogę nic napisać bo jakiśerror mi wyskakuje z debuge... wiesz pewnie o jaki błąd chodzi
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-04-02, 16:26
Wystąpił drobny problem techniczny, skrypt dokonał próby naprawy i wysłał powiadomienie do Administratora forum
Sprobuj odświeżyć stronę
Could not update topic watch information
DEBUG MODE
SQL Error : 1034 Incorrect key file for table 'phpbb_topics_watch'; try to repair it
UPDATE LOW_PRIORITY phpbb_topics_watch SET notify_status = 0 WHERE topic_id = 310 AND user_id = 35
Line : 530
File : viewtopic.php
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
lukek [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-30, 19:05
admin napisał/a:
Po przeniesieniu bazy danych na inny serwer wynikł problem iż inne było kodowanie na starym serwerze a inne na nowym. Wszystkie stare posty napisane przed zmiana serwera nie maja polskich czcionek. Wszystkie nowe posty są już OK !! Część postów "spolszczałem" ręcznie dlatego np. posty na stronie głównej są ok
takie troche stare, ale dla mnie nowe ;P
Tak wiec z ciekawosci pytam. Nie dalo sie skonwertowac kodowania podczas przenoszenia? Ewentualnie wyeksportować danych w formie zapytań sql, a potem zadziałać na nowym serwerze?
edit:
Nie uzywalem nigdy forum phpbb jako admin, ale chyba jest tam opcja moderacji rejestrowanych uzytkownikow, bo wydaje mi sie z taki user jak np. "zvy1980" to raczej zabieg w celu podniesienia swojego PR w googlach ;P
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2006-09-30, 23:34
Fajnie że odgrzewasz stary temat... prosze nie rób tego więcej a dla Twojej wiedzy powiem tylko że rozwiązanie tego problemu udało mi się znaleźć dopiero po kilku dniach a w tym samym czasie użytkownicy napisali już trochę postów i miałem dwie opcje:
albo wgram bazę na nowo i stracę cześć napisanych postów z nowego serwera albo zostawięc tak jak jest a i tak wyszło na to że do tych starych tematów nikt nie wraca.. Takie odgrzewane kotlety sprzed ponad roku...
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
lukek [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-01, 07:08
admin napisał/a:
Fajnie że odgrzewasz stary temat... prosze nie rób tego więcej
Dla mnie byl jak najbardziej nowy ;P
Spoko nie bede wiecej tego robil.
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-27, 17:59
mafia rosyjska tez tuninguje samochody trzeba byc tolerancyjnym
Wysłany: 2006-11-27, 23:20
Nie ma strachu... te Boty zakładają konta ale nigdy te konta nie będą aktywne ponieważ na dzień dziesiejszy Ja muszę te konto najpierw aktywować.
Czyli Bot się rejestruje na forum i nie może nic zrobić dopóki ja nie aktywuję konta więc jest nieszkodliwy a ja raz na jakiś czas usuwam takie "niepotrzebne profile"
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Wysłany: 2007-06-08, 21:00
W dniu dzisiejszym tj. 8 czerwiec 2007 nastapila mala awaria na forum. Usterke usunalem w miare szybko poki co wszystko wydaje sie dzialac prawidlowo. Zauwazylem brak kilku postow ktore znikly w momencie usuwania usterki. Gdyby sie cos jeszcze dzialo prosze o informacje w tym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum