Zgłaszam problem w działaniu Forum TKK - na moim koncie od wczoraj nie działa opcja "Ukryj moją obecność na forum” – nie rozumiem, dlaczego została wyłączona
Każdy użytkownik korzystający z forum sam ustawia swoje ustawienia w profilu i ma prawo o ustawienie również ukrycia na forum, skoro taka opcja istnieje.....
Bardzo proszę o włączenie tej opcji z powrotem.
Auto: in progress....
Wiek: 27 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2683 Skąd: Bronowice City
Wysłany: 2007-11-14, 13:22
Donn nie rozumiem Cię!
Wczoraj dostałem PW w tej sprawie. Udzieliłem Ci odpowiedzi zaraz jak tylko odebrałęm tę wiadomość. Nie rozumiem po co piszesz TUTAJ jeszcze raz skoro wczoraj wyjaśniłęm Ci to. Potrzebujesz jeszcze raz żeby wytłumaczyć ? Może czerwoną czcionką ?
Opcja została wyłączona i nie ma odwołania.
Wstydzisz się, że jesteś zalogowana na TKK? Co hańba czy jak ?
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Tak wstydzę się być udostępniona na forum.
Napisze otwarcie i szczerze, że nie lubię i nie podoba mi się jak ktoś coś zmienia w moich ustawieniach na koncie. (To jest indywidualna sprawa każdego użytkownika jak sobie chce ustawić dane).
Ktoś lubi kawę z cukrem ktoś nie lubi, to samo jest w tym przypadku ktoś chce być dostępny ktoś ukryty
Do tej pory nie było problemu, że byłam ukryta.....
To w takim razie należy dopisać do regulaminu
Na forum przy zakładaniu konta jest opcja ukryty ale nie wolno z niej korzystać bo mam takie 'widzimisie' i opcje wyłączam tylko dla Donn. (bo widze,że ktoś jednak ma tą opcje włączoną a mi ona została wyłączona...)
To jest moje zdanie i chciałam o tym głośno napisać co myślę o tym i zamykam dyskusje.
Prosiłam tylko o zmianę.
Auto: in progress....
Wiek: 27 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2683 Skąd: Bronowice City
Wysłany: 2007-11-15, 23:16
Jak się wstydzisz to się nie loguj.
Nie zmieniałem tylko TWOICH ustawień ale zmieniłęm ustawienia globalne dla forum i żaden użytkownik nie może mieć statusu "ukryty". Gdybym zmienił Tylko Twoje ustawienie w profilu to po zalogowaniu byś sobie mogła sama zmienić na 'ukryty' i by działało.
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2008-09-07, 21:28
póki co działa
_________________ punkt G! Donkervoort D8 GT
i tu i tam... GTV WIESMANN GT MF5
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej
Wysłany: 2008-09-07, 23:08
dopsze
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej
Wysłany: 2008-09-07, 23:53
problemy były strona się nie wyświetlała , nie może tak być
admin napisał/a:
KiMO bo Ci zrobię kreskę.
Admin bez spamu proszę
PS a ta kreska to krótka by musiała być , bo z długimi nie daję rady
Jp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum