Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 30 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2146 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2011-04-12, 08:39 rekreacyjny basen
wiec tak, krotko i zwięźle
zacząłem uczęszczać na basen, prawie codzien, lub przynajmniej kilka dni w tyg. Wiadomo ze samemu kiepska motywacja wiec dlatego kieruje pytanie, ktos moze juz chodzi i plywa? lub chce czasem wyskoczyc popływać? zaznaczam ze czysto rekreacyjnie, bo kondycja nie grzesze godziny do dogadania, ale z tego co wiem to kolo 20 najmniej ludzi, ja chodze na basen w Wieliczce "Solne miasto" czysto, schludnie i spokojnie, na hali basenowej znajduje sie jaccuzi, za dopłata jest rowniez sauna.
zaznaczam ze chodzi o czysta rekreacje, nie wyscigi w basenie czy cos w tym rodzaju
jezeli ktos wyraza chec, to smialo sie wpisujcie koszt takiego wyjscia to kolo 10zl za godz, respektuja karty Multisport wiec jak ktos ma to darmoszka na 2 godz plywania
Joker ja z miłą chęcią się wybiorę ale dopiero po weekendzie majowym(akcja przeprowadzka)Godzina jak najbardziej leży mi jak ulał a co do dnia to się wymyśli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum