spokojnie , jak sie zacznie robic cieplo to spokojnie sie sprawdzimy bo tez jestem ciekaw jak RST sie toczy . Zdrowe XE ma tyle samo koni co wy juz po modach
_________________ Posiadanie znaczka GSi do czegoś zobowiązuje na razie skromne 18.8 PSI dmuchania
Luzik ja jestem za takim spocikiem i jestem ciekaw ile mnie kolega objedzie bo turbo ma czym dmuchac a u mnie tylko zasysac haha spoko mysle ze bedzie bardzo fajna kreska ale narazie moj essi odpoczywa ale z checia sie postawie na kresce a wykres mnie sie zapodzial ale mam w aucie drugi
Ps. wszyscy pamietali co poniekturzy jak pan z subarki mowil ze nie ma sie z kim scigac i bylem wtedy bez auta jak tucio a tu sie spotkalismy hi hi hi bylo jak zawsze milo
No my w tar musimy też zorganizowac w koncu jakiś zlocik... Ale i tak się kręci jakoś jak na takie małe miasto jak Tarnów
Wszystkie autka ponad 120KM prócz mojego Ale kiedyś wskoczy 1.8 16v
Przypał jakiś Twój wykres jest w temacie o RS ładnie moment z dołu jak u mnie
Luzik wiadomo ze turbo jest pod kazdym wzgledem jest leprze bo jest nagly przyrost alr to tylko tyle i sam jestem ciekaw jak rst chodzi poniewarz nie widzialem jeszcze zdrowego rst
A tomcio hmm???
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-12-05, 23:42
Dogryzajcie, dogryzajcie póki jeszcze nie mam auta...Wiem że fajnie się jest z tego ponabijać...Póki co...
Licze i stawiam na Przypała...Gość wiem czym jeździ i co najważniejsze wie jak tym jeździć...Idealne połączenie auta i człowieka...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-12-07, 17:10
..i nie popaść w niekończące się spłaty kredytu...poza tym nie liczę wsparcie finansowe od kogokolwiek...Dzięki za wiarę we mnie ...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum