Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-09-19, 22:05
Latać samochodami to mało.. podróże po równoległych wszechświatach a nie tam takie latanie...
Zapach palonej gumy to będzie czymś nie osiągalnym.. dostępnym tylko dla najlepszych
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
gregor [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-19, 22:06
o ile nie bedzie konca swiata
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-19, 22:46
Z tego co słyszałem to te samochody na elektrycznym ledwo mogą się toczyć.. tak więc silnik spalinowy w nich ciągle pracuje i w sumie to spala to często więcej niż zwykły samochód. Pomysł dobry.. ale potrzeba jeszcze czasu żeby się rozwiną ...
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-09-19, 22:50
Zwykłe 1.6 FSI wsysa mnie wachy niż jakiś tam hybryd...Poza tym na baterie to jest wibrator, komórka i latarka a nie samochód...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego, samochod ma miec silnik i spalac paliwo a nie jakies bateryjki, w dodatku ten elektryczny to jest kiszka do niczego nie podobna... lepsze elektryczne to ma melex
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum