Myśleliśmy co by sobie takie małe zawody zrobić na maxi bo bardzo fajnie to tam wygląda oczywiście z nakręceniem jakiegoś filmu lecz musi to sie odbyć koło 14:00
Fajnie by było gdyby też frekfencja dopisała wieksza niż na spotach
proponowałbym sobote godz 14 póki mamy śnieg ale nie każdemu może pasować więc słuchamy propozycji tak by jak najwiecej osób było
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2009-01-05, 16:55
mi to nawet czwartek i piątek pasi
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 30 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2146 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2009-01-05, 19:17
ja pracuje w tygodniu, Kimo to gangster, ma wolne kiedy chce ale mysle ze sobota o 14 to dobra pora, tylko kamerke tzra zabrac i mozna by jakis teledysk klubowy skrecic, bo dawno niebylo Winter edition
Wysłany: 2009-01-05, 19:56
ja odpadam...w tygodniu do 17 pracuje a w weekend mam szkole :/
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2009-01-06, 16:41
jak na razie mamy -14st. wiec zobaczymy, ja odpadam uczelnia
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
Bartez [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-07, 11:48
szkoda że niedziela odpada ale póki co to i tak nie ma wielkiego zainteresowania tematem wśród ludzi więc zobaczymy co z tego wypali. Jak coś to postaram się być ale nic nie obiecuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum