Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2005-12-19, 21:31
wyścigi czas zacząć
pozdro
NO GOLF1 NO FUN!
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2005-12-19, 21:39
Hmm no dobra... zalogowałem się, zantakowałem paliwko i myk na wyścig.. kliknąłęm i czekam na jakąś animację flash z wyścigiem a tu nic.. tylko przegrałeś... idę pograć w NFSU2!
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
na poczatek sie rejestujecie pozniej nie czekacie na maila ktory ma niby przyjsc tylko logujecie sie na ten nick i haslo jakie podaliscie ze chcecie miec, pozniej juz tylko turniej i wiejscki wyscig aby uzbierac troche kasy
Wysłany: 2005-12-20, 15:53
włąsnie jak tak zrobiłem to wyskakuje ze jakas jest modernizacjia i narazie niemozna zagrac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum