Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Syrena 105
Autor Wiadomość
K1Lech
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-19, 21:51   

mam znajomego ktory ma syrenke bosto pick upu jezeli by cie takie cos interesowało moge sie zapytac ile by chciał za to mysle ze znacznie mniej

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-19, 21:59   

K1Lech napisał/a:
mam znajomego ktory ma syrenke bosto pick upu jezeli by cie takie cos interesowało moge sie zapytac ile by chciał za to mysle ze znacznie mniej

Wiesz tutaj bardziej chodzi o ten konkretny egzemplarz. Nie znam sie na syrenach wiec za duzo tez nie moge ocenic, natomiast wiem ze wyglada jak na swoje lata w miare ok. Pali od kopa, nogami jeszcze nie hamujesz i na glowe jeszcze nie kapie :mrgreen:

Moze znasz kogos kto ma jakis dobry warsztat co podjalby sie renowacji tej fury w jakiejs rozsadnej cenie??

K1Lech
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-19, 22:01   

mam kolesia mieszka na Zawiłej i ze syrena zrobi wszystko na ogródku i w warsztacie ma duzo czesci do tego egzemplarza blacharke i mechanicznie wszystko zrobi natomias z lakierowniem moze byc gorzej bo niema do tego warunków

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-19, 22:03   

No malowanie to juz w sumie dodatek :banan:

Tylko ile mniej wiecej moze wyniesc koszt doprowadzenia jej do dobrego stanu??

Aha..silniczek ma od nowosci ok. 40 tys km podobno. Niby nie byla jezdzona przez 10 lat...

K1Lech
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-19, 22:11   

syrenka w moim wieku, mysle ze pospawanie w stawianie jakis wstawek bedzie z 300zł kosztowac ale to pasowałoby podjechac do tego znajomka zeby sobie ogladnał na kanał i popatrzył chłop jest dobry bo niema dla niego rzeczy niemozliwych wszystko dorobim a nie tak jak niektorzy blacharze jak niema reperaturki dostepnej to sie niepodejmie roboty,jak bedziecie jechac po ta syrene to zmiła checia przejechałbym sie z wami,co do przebiegu zadziwiajaco mały jak na te lata, wsumie ten samochod jest w moim wieku:)

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-19, 22:14   

Lechu mozesz podjechac sobie ja ogladnac. W sumie po drodze do Ciebie bo to zaraz kolo matecznego. Koles chce za nia 2500 zeta, wiec nie jest to malo dlatego dobrze by bylo miec przy kupnie kogos kto sie na tym zna (czyt. ten Twoj znajomy :mrgreen: )

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-19, 22:19   

maver napisał/a:
Myśle że koleś do 2000 zejdzie z ceny jak podjedzie ktoś kto sie zna na "zabytkach"

Dokladnie..trzeba poprostu wlascicielowi wmowic ze to kupa zlomu i za wiecej niz 1000 zeta nie sprzeda :mrgreen: Warto sprobowac :grin:

K1Lech
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-19, 22:23   

wsumie niejest to takie trudne wmowic rok 82 to stosunkowo jest młoda wiec cena powinna tez byc mniejsza, mowcie kiedy to podjade tam z wami i sie cos potargujemy z typem

K1Lech
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-19, 22:30   

niema problemow podam ci do mnie numer koma jak bedziesz chciał zadzowń i spotakmy tam sie na miejscu i poogladamy to cacko, 0512957779

Odpowiedz do tematu