W tej sytuacji jesli sklep odmowi dostarczenia towaru mozna wniesc sprawe do sadu, bo to jest tak samo jak z allegro, jesli sie wystawia cos na allegre i nie dogada sie dopowiednio wsystkiego to osoba sprzedajaca jest zmuszona sprzedac ten towar, a w innym wypadku bedzie postepowanie sadowe
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
tez zamowilem 14 i czekam na telefon.. pisza ze w ciagu 24h ktos zadzwoni... a jak nie to wysylam maila..:
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-27, 17:44
ja sobuie zamowiłem dwa komplety 14:) ciekawe kiedy mi przesla:)
ROBERTO83 [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-27, 18:44
Magic_sc napisał/a:
W tej sytuacji jesli sklep odmowi dostarczenia towaru mozna wniesc sprawe do sadu, bo to jest tak samo jak z allegro, jesli sie wystawia cos na allegre i nie dogada sie dopowiednio wsystkiego to osoba sprzedajaca jest zmuszona sprzedac ten towar, a w innym wypadku bedzie postepowanie sadowe
nie tak szybko jeśli osoba sprzedająca sie nie odezwie lub nie wyśle towaru w ciągu 7 dni to umowa zostaje zerwana, taka informację dostałe kiedyś od allegro jak pewien koleś odmówił mi sprzedaży towaru
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-04-27, 22:59
Ja też zamówiłem 4...Czekam na kontakt z pracownikiem (jakby co to będzie "Klubowy spot w sądzie"...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
5.Po przyjęciu zamówienia pracownik firmy MAXTUNING.pl skontaktuje się z zamawiającym pod podanym w zamówieniu numerem telefonu w celu potwierdzenia zamówienia i ustalenia szczegółów wysyłki.
6.
Zamówienia potwierdzane są w ciągu 24 godzin roboczych od momentu otrzymania zamówienia. O otrzymaniu zamówienia informujemy listem e-mail na podany w formularzu adres.
7.
Jeśli uzyskanie potwierdzenia w ciągu 5 dni roboczych nie będzie możliwe, zamówienie zostanie anulowane.
Na dole strony info :
Kod:
Zawartość sklepu internetowego MAXTUNING.pl stanowi zaproszenie do składania ofert.
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum