Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-10-28, 11:28 TABLICE ZAGRANICZNE POTRZEBNE NA GWAŁT :)
Witam!
Mam znajomka, który pilnie szuka tablic zagranicznych w ilości ok 30sztuk z aut, które przyjechały do polski, oczywiście nie ważnych Kto ma na zbyciu ? Pisać tu w temacie albo do mnie na gg 9566457 Możliwość odkupienia takich tablic !
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-10-28, 16:24
a co kradniecie?? ja mam 2 kpl. ale nie oddam
poza tym kto by byl taki glupi jak w niemczech maja cie w kompie (dane + tablice) potem ktos wytarga wala i dziendobry panu
a co kradniecie?? ja mam 2 kpl. ale nie oddam
poza tym kto by byl taki glupi jak w niemczech maja cie w kompie (dane + tablice) potem ktos wytarga wala i dziendobry panu
pewnie benzyne ze stacji NESTE
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-10-29, 20:48
hehe jasne że można wiedziec wczoraj wiedziałem jedynie tyle że są potrzebne ziomkowi który jest pewny i żadnego wała nie wykręci. Tablice pójdą do warsztatu samochodowego zajmującego się naprawą aut z silnikiem Diesla bedą miały swoje miejsce na ścianie powiedzmy ozdoba
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum