Prze?o?enia te? wazna rzecz.Moga byc dwie takie same bumy a r??ni? sie dyframi.Jedna bedzie przyspiesza?a druga w trasie nadrobi
Duracell sugerujesz ze mi zani?a o 210
Uznanie dla bravci kt?ra ISa wydyma?a bo to chodzi podobnie do 2.0 jesli chodzi o przyspieche Moze by?a na skreconym El Pi Dzi =LPG Nie no wierze bo mnie raz golf 4 1.6 wydyma?
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-17, 14:25
Od kierowcy napewno duzo zalezy, magic ja zawsze bylem dowcipny tylko tego niezalwazales
ogiko [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-17, 19:51
no tak zgadzam sie ze od kierowcy duzo zalezy , tak samo wiele zalezy od wagi autka
niezle Kaczor! i jeszcze fote strzeliles respekto!
ja swoja rozbujałem do 210 i odcielo paliwko...przy 6,5 tys ! gdzies mam fote jak znajde zamieszcze
p.s. jak zaczelo bujac Tigra to cos masz nie tak z zawiasem albo sama drozka jest ogolnie z du....! bo u mnie przy 210 na krajowej 7-demce dokladnie miedzy Kielcami a Radomiem ani nie drgnela...!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum