Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2140 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2006-12-12, 00:06 Tomcio najlepszego...
khm, khm, khm... Korzystajac z okazji ze człowiek ktorego znam od szkoły podstawowej (bedzie chyba z 15 lat) dopisuje kolejny rok do swojego barwnego życia (co wcale nieznaczy że wydoroślał ) chciałbym mu życzyć sukcesów, pogody ducha, zdrowia, kasy a także samochodu ze znaczkiem H 3maj tak dalej i płyń pod prąd, bo to jest sztuka
wiec po czesci oficjalnej... goń sie s..., wydoroślej, bo jak nie to Ci zajeb...
Niemoglem sie powstrzymać
Noooo....Najlepszego mistrzu Jogi i kamasutry!!
przedewszystkim zdrowia byś mógł pić nie chorując,szczęscia byś się nie struł nidgy i $ byś nie sopuszczał nam Boryga z aut
Ogólnie wszego czego sobie kiedykolwiek życzyłeś oraz jak najszybszego dotarcia do celu pod hasłem "honda"
Pomijając jedno Twoje autodestrukcyjne marzenie to życzę spełnienia wszystkich pozostałych i to w jak najkrótszym czasie, żeby zrobiło się miejsce na następne. Poza tym zdrowia, szczęścia itd...
Auto: Opel Tigra
Wysłany: 2006-12-12, 19:02
Tomcio... rozwiania chmur nad światem... i spełnionego życia.. pod koniec którego nie będziesz chciał umierać... oraz.. zdrowia ... no tym razem ja nie mogłam sie powstrzymać
Przytulam <onajego>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum