coz chlopaki przednim napedem nigdy nie zrobicie takich rzeczy mozna sie tylko zblizyc co nie co do tego co prezentuja goscie na tym filmiku.... niestety do driftu tylko tylny naped....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 30 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2146 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2006-12-18, 19:00
balta1 napisał/a:
coz chlopaki przednim napedem nigdy nie zrobicie takich rzeczy mozna sie tylko zblizyc co nie co do tego co prezentuja goscie na tym filmiku.... niestety do driftu tylko tylny naped....
oto wypowiedź Króla Drftu "trzęsąca ręka" z sejem tył naped
Hai Fisch dobrze piszesz...do e30 czesto pakuja 3.5 z siódemki (m30b35),najlepiej do takiego SWAPa mieć 325 z zajeżdzonym motorem,,koszta stosunkowo nieduże,moc wystarczająca do sprawnej jazdy bokiem (211km i odpowiedni moment obr),a jęsli wchodzi to do e30 myślę ze i w e21 nie byłoby problemu.. (sam bym chciał takie coś,ale nie mam warunków na przerzutkę silnika no i musiałbym tak czy siak inną budę kupić )drugie wyjście to 325e z głowicą od 325i...(ale to juz trzeba wiedzieć dokładnie co z czego gdzie przełozyć np. problem może być z elektryką i niewaiadomo co z tego wyjdzie,więc 335 jest rozsądniejszym wyborem raczej)
Myślę ,że taka propozycja jest godna uwagi jeśli ktoś ceni sobie radość z jazdy nad zuzyciem paliwa,a za stosunkowo mała kaskę mozna mieć świetny driftowóz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum