Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2008-02-13, 19:27 Re: UWAGA FOTORADARY
Tu sa zamieszczone miejsca w ktorych w krakowie znajduja sie fotoradary wiec uwazajcie
Kraków
- ul. Wielicka - 4 - pierwszy, jadac w strone centrum od Wieliczki, znajduje sie po lewej stronie zaraz za drugimi swiatlami. Drugi jadac w strone centrum jest tuz obok Tesco na zakrecie. Trzecie jadac od centrum w strone Wieliczki po lewej rowniez obok Tesco. Czwarty znajduje sie na rogu ul. Jerozolimskiej.
- ul. Powstancow Wielkopolskich - 1 - przy ogrodzeniu Tandety
- ul. Nowohucka - 1- przed skrzyzowaniem z ul. Saską
- ul. Kamienskiego - 1 - lasek, przed swiatlami.
- ul. Marii Konopnickiej - 1 - przy moscie na rzece Wildze
- ul. Zakopianska - 1 - zatoczka autobusowa przy skrzyzowaniu z ul. Judyma
- ul. Armii Krajowej - 3 - radary umieszczone kolejno: Hydrokop, zakret, parking obok blokow.
- ul. Pasternik - 2 - przed skrzyozwaniem z ul. Ojcowska, nastepny jest tuz za tablica "Krakow"
- ul. Opolska - 1 - skrzyzowanie z ul. Pleszowska- >już go niema
- ul. Lublanska - 1 - przed rondem Polsadu-> za wiaduktem z każdych stron
- ul. Bora Komorowskiego - 1 - przed rondem Polsadu
- al. Andersa - 1 - miedzy os. Dywizjonu 303 a os. Strusia
- ul. Jana Pawla II - 1 - za Placem Centralnym jadac w strone Niepolomic
takie małe poprawki wniosłem-. stare dane masz.
_________________ trool monster garage
SWAP
mACIEJ [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-13, 20:58
One są co jakiś czas zmieniane
KRIS [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-13, 21:19
tak, sa zmieniane, nie jest tak ze we szystkich sa radary bo PSY zmieniaja co jakis czas, ale wiadomo LEPIEJ UWAZAC
bazi [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-13, 21:52
a tam, mnie to jakos nie rusza. Jakdo tej pory nie mialam problemow przez nie, to nie jest zle
mACIEJ [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-13, 23:55
bazi napisał/a:
a tam, mnie to jakos nie rusza. Jakdo tej pory nie mialam problemow przez nie, to nie jest zle
Jak mi fotoradar machnie fotkę przy 160 na ograniczeniu 50 to zacznę się przejmować
Na ul. Opolskiej (nie jestem pewien, w każdym razie przedłużenie Dobrego Pasterza) na obu wiaduktach są fotoradary (ogr. 70km/h) póki co są puste
k_piw [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-14, 11:14
mACIEJ napisał/a:
Na ul. Opolskiej (nie jestem pewien, w każdym razie przedłużenie Dobrego Pasterza) na obu wiaduktach są fotoradary (ogr. 70km/h) póki co są puste
czasami sa puste czasami pelne, bo policja ma dwa foto radary i je przenosza do roznych puszek (przynajmniej miala na poczatku dwa a teraz nie wiem). Ja z ojcem mielismy kiedys fotke jak jechalismy firmowym autem, tak ze te fotoradary to nie jest sciema :] ja osobiscie jeszcze nie mialem pstryknietej fotki.
Kamikaze [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-14, 13:16
haha ja też mam je gdzieś ja tak szybko jeżdżę że nawet mnie radar nie złapie hihi
bazi [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-14, 15:59
haha nie ma to jak zawrotna predkosc taka bryka
Ale dokladnie- jak dostane fotke to wtedy sie zaczne martwic. Na razie to pozdrawiam uprzejmych panow policjantow
przemo [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-14, 18:36
z tego co mi wiadomo to na skrzyzowaniu wielickiej i jerozolimskiej od jakiegos czasu juz nie ma fotoradaru
widziałem kiedys jak facetowi sie błysło... widac normalnie w okienku wizjer i czerwona lampke... i czasami błyska lampa bo sie zatrzymałem i sobie ogladnołem...
Nie chce miec fotki zrobionej jak wracam nad ranem wielicka z pracy..
zdjecie ci nie przyjdzie dostaniesz wezwanie na mogilską wiezmie negatyw wyświetli ci na scianie i dostaniesz mandat juz to przerabiałem tez na wielickiej koło tesco
hehe kaczor ja tez to przerabialem tylko jeszcze jak paskiem jezdzilem tylko mnie drapli na kaminskiego i jest faktycznie tak jak mowisz.dostalem zaproszenie na mogilska i obejrzale swoja fotke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum