Auto: Fiat 126p
Moc: seryjna
Wysłany: 2007-06-05, 19:00
Ja tam tankuje na BP i jestem bardzo zadowolony jak BP niema pod ręką to jade na shela, pozniej, orlen/arge/statoil a wszystkie małe stacje i typu carfure omijam z daleka
Auto: JETTA
Moc: hmm...
Wysłany: 2007-06-06, 10:17
najlepszy gaz jest na stacji naprzeciwko selgrosa... najmniej mi go spala, najlepiej chodzi auto... krak-gaz się umywa i jest zawsze taniej niż wszędzie indziej
"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
k_piw [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-06, 22:48
mnie sie kiedys zdazylo zatankowac na carfourze, i jezdzilem na tym paliwie chwile bo zatankowalem chyba za 100zl wtedy czy cos, nastepnie zatankowalem na innej stacji i wydalo mi sie ze w tygrysa wszedl nowy duch, myslalem ze zatankowalem jakiegos Vpowiera99999oktanow czy cos a byla to zwykla 95 z arge..... i to byl pierwszy i ostatni raz jak zatankowalem na carfourze, szkoda baku na takie szczochy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum