Auto: Calibra
Moc: jak w C20NE
Wiek: 25 Dołączył: 11 Lut 2007 Posty: 555 Skąd: Kraków - NH
Wysłany: 2007-06-03, 17:08 Uwaga na stacje CAREFOUR-a Czyzyny
Własnie oglądam kronike na tvp3 i mówia o stacji carefour czyzyny w krakowie gdzie wczoraj wieczorem zamiast PB lała sie woda z mułem i ludzią auta szlak trafiał zaraz po odpaleniu Dobrze że tam nietankuje
_________________ NiEch MoC BĘdZie z NaMi WaRiAtAMi Fiat Tipo 2.0 8v 97'<- Rozbity CALIBRA C20NE
"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-03, 20:49
Hehe no to fart niesamowity, bo jakoś parę dni temu byłem w carefourze i tak miałem już tam po drodze zatankować, ale stwierdziłem ze trudno.. jadę na Orlen
ROBERTO83 [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-03, 21:23
ja parę razy zatankowałem ale strasznie szybko znikała ta benzyna z baku i dałem sobie spokuój z tą stacją
Co do neste też nie mam zastrzeżeń!! A Carefour także omijam,kiedyś jeszcze lałem tam gaz do tempry,może i dostarcza go im krak gaz ,ale myślę ze jest coś przykombinowany i nie spełniał mych oczekiwań
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-06-04, 16:15
ja tez tankuje juz dlugi czas na neste i jest zawsze dobrze,nieraz jest tylko lipa ze ten szmelc nie przyjmuje banknotow tylko same karty no ale trudno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum