Auto: Calibra
Moc: jak w C20NE
Wiek: 25 Dołączył: 11 Lut 2007 Posty: 555 Skąd: Kraków - NH
Wysłany: 2010-01-28, 17:57
Joker identyczny kolor jakieś wlepy jak devil pisze były i byłem auto dwa za nią a niecisłem żeby cie nie hmmm... sorry ją dogonić bo motur zimny jeszcze był ale identyko kolor taki róż jak u ciebie i też bede miał bre na masce i może 3.0
_________________ NiEch MoC BĘdZie z NaMi WaRiAtAMi Fiat Tipo 2.0 8v 97'<- Rozbity CALIBRA C20NE
Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2140 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2010-01-28, 18:31
no to moze bylem ja, choc nie pamietam takowej sytuacji z Bra w moim kolorze jest na bank jedno auto... nie pisz, ze nie cisnales bo pewnie but to na asfalcie miales, tylko ze nie dales rady i nie zimny, tylko wolny i nie 3.0 tylko 1.5 Ci ucieklo
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1455 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2010-01-29, 01:10
Joker daje w pizde po wydechu i walą go podwójne ciągłe oraz wymiar sprawiedliwości...Jak widziałeś takiego w śliwka\bordo coupe to widziałeś Jokera - w innym razie to inny był
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2140 Skąd: brać wiecej mocy ;)
Wysłany: 2010-01-29, 19:03
chmura to jedyna rzecz ktora mozesz zobaczyc stajac na kresce z Honda bo przod to zapomnij a tak na marginesie to trafilem dzis czerwona calibre na KWi, siatex wylewal sie ze zderzkow i mial chromowane spryskiwacze. chlop na swiatlach sie pytal czy "cisniemy", stwierdzilem ze mozna... na drugim biegu mu ucieklem, wiec zobaczyl tylko chmure na nastepnych swiatlach krzyknal ze niezle mi sie ten Eclipse odpycha padlem na cycki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum