Witam zwracam sie z taką sprawą głównie do założycieli klubu ale i do reszty członków.
Jestem przedstawicielem STR - Street Team Racing st-racing.info pisze do was z taka sprawą. Może byśmy nawiązali jakąś współprace? Wspólne spotkania kiedyś może? Może jak byśmy się połączyli to rozszerzyli byśmy się na wszystkie województwa? Co wy na to? Jak mozecie to wypowiadajcie się w tym temacie.
Ostatnio zmieniony przez Mlody 2007-12-08, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Donn [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-08, 18:15
hm że sie tak zapytam Mlody z Waszego regulaminu wyczytałam, że klubowicz w klubie płaci 10zł miesiecznie hmm na co przeznaczacie tą kase?
Mlody [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-08, 19:06
już wyjaśniam ta składka idzie na naklejki klubowe, flagi, smycze i inne gadżety a w lecie z uzbieranej skłądki wynajmiemy tor gokartowy i takie tam inne aby nie płacił każdy za siebie to kupujemy z tej składki i każdy ma zawsze wgląd do tej kasy co sie z nią dzieje itp.
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-12-08, 23:19 Re: Współpraca
Mlody napisał/a:
Może jak byśmy się połączyli to rozszerzyli byśmy się na wszystkie województwa?
heh myślę że kwestia "się połączyli" zdecydowanie odpada, jeżeli chodzi o współpracę to czemu nie. Kwestia na jakiej zasadzie ma polegać ta współpraca. Ogólnie zapraszam do mnie na gadu 9566457 (zwykle siedzę niewidoczny wieczorami od około 20-1 w nocy)
Pozdro
admin
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
Bond [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-09, 18:11
mysle ze byla by wieksza konkurencja i mozliwosc dobrania odpowiednich klas samochodow (bo wiekszosc wie jak to u nas jest-jest duza rozpietosc mocy i pojemnosci) a tak to moze by cos ciekawego moglo z tego wyjsc. Osobiscie jestem za wspolpraca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum