no jak to co dextus? Nie oglądasz amerykańskich filmów? Zajechać drogę, gościa za łachy z auta wywlec, rzucić na ziemię i... grzecznie zapytać o jego godność
Hmm...w sumie to myslalem o czyms bardziej humanitarnym ale jesli myslisz ze to dobry sposob to sie zastosuje Relacje ze spotkania z bialym sejem przekaze na najblizszym spocie...jesli wyjde z tego calo
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-31, 22:44
Magic - w Libertowie ciężko pracuję
Jak masz ochtę to zapraszam, daj znać wcześniej to kawę zaparzę
A jak już spotkam tego białego seja to mu.... oderwę te niebieski pasy bo mi w oko wpadły
no chyba że kierowcą seja jest szczupła i very zgrabna brunetka o długich (najlepiej czarnych )włosach, dużych piwnych oczach, wzrostu ok. 170 - 175 cm, długiiih nogach... (siem rozmażyłem ) to wtedy kultywatorywnie zapytam czy jej nie dmuchnąć.... w oponkę
ja dzisiaj na olszy widzalem fajnego cińkiego : wloty mial od GSi , obnizony a'la german style, bad look , przyciemnione szybki i delikatna lotka z tyly , no musze powiedzic ze przykół moje oko
_________________ Posiadanie znaczka GSi do czegoś zobowiązuje na razie skromne 18.8 PSI dmuchania
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2006-02-26, 20:17
Tucio napisał/a:
ja dzisiaj na olszy widzalem fajnego cińkiego : wloty mial od GSi , obnizony a'la german style, bad look , przyciemnione szybki i delikatna lotka z tyly , no musze powiedzic ze przykół moje oko
( napewno nie był poszerzany? bo jak tak to Mlody a tego to juz znamy . on na olszy mieszka, ale wlotów niema i byl po dzownie, chyba ze juz naprawil. to mógł być on po przerobkach.
Spoko looz panie trollu
Narazie nie mam pojazdu śledczego (co do tego z niebieskimi paskami to widziałem go chyba kilka razy na os. Jagiellońskim pod barem chińskim,może mu sie nie przejadło i jeszcze tam zajeźdza-ale to jeszcze nie sprawdzone-opierdzielam sie wiem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum