Eeee troll-u Ty się śmiej ,ale ja go skądś czaje Te paski po boku w tylnej części są charakterystyczne Co do SC myślę ,że Magic tu coś prędzej poradzi
_________________ Jedyna,dwója i dymu od chu...
Brak tylnego mostu to jak brak silnika...
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-30, 09:43
Ja też go widziałem dosyc czesto w moich rejonach,ale od jakiegos czasu znikł mi z oczu,ogłoszam polowanie na białe seicento z niebieskimi paskami z boku:)
A jak komuś uda się upolować to co? Trzeba je bezwzględnie zatrzymać i zbadać tożsamość kierowcy? Będą za to jakieś nagrody? Może zrobimy kiedyś taki konkurs?
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2006-01-30, 21:51
hmm najpierw to trza zrobić zbiórke-kto chętny do patroli?
_________________ trool monster garage
SWAP
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-31, 14:46
Ja jestem chetny moge swoim zółtkiem patrolowac ulice Kraakowa i nietylko w czawatek bede patrolował miasto lublin:)
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-31, 20:55
trool napisał/a:
hmm najpierw to trza zrobić zbiórke-kto chętny do patroli?
Ja patroluje cały Krakoff dwa razy dziennie
najpier rano jak pędzę do pracy ode mnie z osiedla na zakopianke, a później jak wracam z pracy tą samą lub inną drogą, dziennie jakieś 40 a czasem i 50 km czystego patrolu
no jak to co dextus? Nie oglądasz amerykańskich filmów? Zajechać drogę, gościa za łachy z auta wywlec, rzucić na ziemię i... grzecznie zapytać o jego godność
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum