Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zaatakowali nas na spocie pod M1
Autor Wiadomość
goldi
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-28, 10:09   Zaatakowali nas na spocie pod M1

Wczoraj zrobiliśmy sobie spota klubowego vw polo i wszystko fajnie było dopóki nie przyszło 3 kolesi cholera wie czego chcieli zwady szukali, no i doszło do bójki ja na szczęście wyszedłem bez szwanku no ale moi kumple już nie, tak z ciekawości pytam czy zdarzyło sie już wam coś takiego i czy zawsze jest tak w tym rejonie??

Duracell 

Auto: Cordoba / Octavia
Moc: ????/130
Wysłany: 2008-04-28, 11:06   

nam sie nigdy nic takiego nie zdazylo, ale my pod PLAZA jestemy nie pod M1 ;-)

ania15901
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-28, 11:52   

hehe...jeszcze powiedz ze to bylo 3 dresow czarna honda... Durec to moze Ci co dali taki popis pod pizzeria przeniesli sie hehe...:)

Duracell 

Wysłany: 2008-04-28, 11:53   

ania15901 napisał/a:
Durec to moze Ci co dali taki popis pod pizzeria przeniesli sie hehe...:)
to byla istna porazka :brechta:

DeviL

Wysłany: 2008-04-28, 17:22   

Przeca napisane ,ze przyszli a nie przyjechali, w sumie dziwne zdarzenie ,ale niekiedy tak sie zdarza jak sie jacys kibole trafia . Trza chyba z kijem jezdzic pod M1 :roll:

oggy
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-28, 23:36   

Trzeba było za klucze do kół łapać ;P Ja zawsze mam swój pod ręką :)

tomi 

Auto: Opel Astra 1.8 16v
Moc: mało;)
Wysłany: 2008-04-29, 19:19   

Po pierwsze nie bardzo rozumiem słowo "nas". Kogo ktoś atakował? po drugie to nie wierze, że od tak sobie kolesie się przyczepili do grupki osób które się spotkały. Nie wiem jakoś nie bardzo to widzę. Tak na marginesie przecież jest ochrona w M1. Mogliście coś zrobić. Na przyszłość spotykajcie się po prostu w plazie na parkingu.

Duracell 

Wysłany: 2008-04-29, 19:23   

mnie sie wydaje ze raczej do wiekszych grup nie podchodza nawet z kijem w rece, a na spotach jest wlasnie troche osob :roll:

ZaBsI 

Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2008-04-29, 22:19   

a mi sie wydaje ze poszlo od slowa do slowa a ze chlopy z huty no to porobione ;-)

||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's

goldi
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-30, 00:42   

było tak że ich było 3 ale jakieś takie wyrostki od 25 -27 lat po lekkim koksie i idą ze z boku i nagle jeden podchodzi i pyta czy są jacyś kibice wisły no to mówimy że nie no a ten dalej drąży temat w sumie nas było 6 ale cholera koleś miał gadane i gdyby mnie tak nie nastraszył z tą kosą toby inaczej sie to skończyło, szukali zwady a jechało od nich wódą na kilometr każdy myślał że popaplaja i sie rozejdą a tu jeden z nich zaczoł atakować i to brata jednego z naszych no i sie zaczęło a ochrona pod M1 to dwóch dziadków na cały pieprzony parking i nie da sie ich znaleźć tak na szybko bo pierwszy wskoczyłem do auta i szukałem pomocy, skończyło sie na tym że ktoś z innego auta wyskoczył i powiedział że dzwoni po pały i tamci se poszli a reszta sie rozjechała z naszych i spot sie skończył beznadziejnie :rozpacz: :rozpacz: :rozpacz: nigdy wiecej pod M1 nie jedziemy i każdy w pałeczke się zaopatruje bo nie ma żartów z parapetami

kaczor 
KWA KWA

Auto: A6 1.9/Laguna 1.6
Moc: 110/108
Wysłany: 2008-04-30, 05:49   

to róbcie spoty z nami w sobote bedzie bezpieczniej i milej w wiekszym gronie :mrgreen:
A6 1.9 TDI moc/nm 115/? Obecne

Tomcio 

Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wysłany: 2008-04-30, 18:03   

goldi napisał/a:
było tak że ich było 3 ale jakieś takie wyrostki od 25 -27 lat po lekkim koksie i idą ze z boku i nagle jeden podchodzi i pyta czy są jacyś kibice wisły no to mówimy że nie no a ten dalej drąży temat w sumie nas było 6 ale cholera koleś miał gadane i gdyby mnie tak nie nastraszył z tą kosą toby inaczej sie to skończyło, szukali zwady a jechało od nich wódą na kilometr każdy myślał że popaplaja i sie rozejdą a tu jeden z nich zaczoł atakować i to brata jednego z naszych no i sie zaczęło a ochrona pod M1 to dwóch dziadków na cały pieprzony parking i nie da sie ich znaleźć tak na szybko bo pierwszy wskoczyłem do auta i szukałem pomocy, skończyło sie na tym że ktoś z innego auta wyskoczył i powiedział że dzwoni po pały i tamci se poszli a reszta sie rozjechała z naszych i spot sie skończył beznadziejnie :rozpacz: :rozpacz: :rozpacz: nigdy wiecej pod M1 nie jedziemy i każdy w pałeczke się zaopatruje bo nie ma żartów z parapetami

Oczywiście byli to rozgarnięci kibice Sracovi...Żydki zawsze są kozak w grupie i z kosą...Podejrzewam że bez metalu to byście z nich papkę dla dzieci zrobili...

ZaBsI 

Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2008-04-30, 20:39   

nie wazne czy zydki czy psióry bo to nie forum kibole.pl , czasem tak bywa ze zle sie trafii ,poza tym trzeba wiedziec jak zachowac sie w takiej sytuacji...

||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's

Marcin 

Auto: H22A2
Moc: wciaz malo...
Wysłany: 2008-04-30, 22:38   

uciekac :mrgreen: <lol2> jak to jak ich 3 was 6 to po dwoch na jednego i jazda :razz: a tak na powaznie to tak to juz jest z ta huta nigdy nie wiadomo...

Magic_sc 
Centomaniak

Auto: Seicento
Moc: 55KM
Wysłany: 2008-04-30, 23:12   

Niestety nasze Panstwo jest zje... zero resochalizacji, taki debil wie ze jak komus koze ozeni i zabije goscia to nci mu nie zrobia tylko pojdzie an monte dostanie miche i bedzie spokojnie siedzial i potem wyjdzie i znow bedzie zabijal, z takimi ludzmi trzeba po dobroci odrazu gnata pod lebek pusty i styrzal w lebek i po problemie

Odpowiedz do tematu