Wysłany: 2008-04-28, 10:09 Zaatakowali nas na spocie pod M1
Wczoraj zrobiliśmy sobie spota klubowego vw polo i wszystko fajnie było dopóki nie przyszło 3 kolesi cholera wie czego chcieli zwady szukali, no i doszło do bójki ja na szczęście wyszedłem bez szwanku no ale moi kumple już nie, tak z ciekawości pytam czy zdarzyło sie już wam coś takiego i czy zawsze jest tak w tym rejonie??
Przeca napisane ,ze przyszli a nie przyjechali, w sumie dziwne zdarzenie ,ale niekiedy tak sie zdarza jak sie jacys kibole trafia . Trza chyba z kijem jezdzic pod M1
Auto: Opel Astra 1.8 16v
Moc: mało;)
Wysłany: 2008-04-29, 19:19
Po pierwsze nie bardzo rozumiem słowo "nas". Kogo ktoś atakował? po drugie to nie wierze, że od tak sobie kolesie się przyczepili do grupki osób które się spotkały. Nie wiem jakoś nie bardzo to widzę. Tak na marginesie przecież jest ochrona w M1. Mogliście coś zrobić. Na przyszłość spotykajcie się po prostu w plazie na parkingu.
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2008-04-29, 22:19
a mi sie wydaje ze poszlo od slowa do slowa a ze chlopy z huty no to porobione
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
goldi [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-30, 00:42
było tak że ich było 3 ale jakieś takie wyrostki od 25 -27 lat po lekkim koksie i idą ze z boku i nagle jeden podchodzi i pyta czy są jacyś kibice wisły no to mówimy że nie no a ten dalej drąży temat w sumie nas było 6 ale cholera koleś miał gadane i gdyby mnie tak nie nastraszył z tą kosą toby inaczej sie to skończyło, szukali zwady a jechało od nich wódą na kilometr każdy myślał że popaplaja i sie rozejdą a tu jeden z nich zaczoł atakować i to brata jednego z naszych no i sie zaczęło a ochrona pod M1 to dwóch dziadków na cały pieprzony parking i nie da sie ich znaleźć tak na szybko bo pierwszy wskoczyłem do auta i szukałem pomocy, skończyło sie na tym że ktoś z innego auta wyskoczył i powiedział że dzwoni po pały i tamci se poszli a reszta sie rozjechała z naszych i spot sie skończył beznadziejnie nigdy wiecej pod M1 nie jedziemy i każdy w pałeczke się zaopatruje bo nie ma żartów z parapetami
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2008-04-30, 18:03
goldi napisał/a:
było tak że ich było 3 ale jakieś takie wyrostki od 25 -27 lat po lekkim koksie i idą ze z boku i nagle jeden podchodzi i pyta czy są jacyś kibice wisły no to mówimy że nie no a ten dalej drąży temat w sumie nas było 6 ale cholera koleś miał gadane i gdyby mnie tak nie nastraszył z tą kosą toby inaczej sie to skończyło, szukali zwady a jechało od nich wódą na kilometr każdy myślał że popaplaja i sie rozejdą a tu jeden z nich zaczoł atakować i to brata jednego z naszych no i sie zaczęło a ochrona pod M1 to dwóch dziadków na cały pieprzony parking i nie da sie ich znaleźć tak na szybko bo pierwszy wskoczyłem do auta i szukałem pomocy, skończyło sie na tym że ktoś z innego auta wyskoczył i powiedział że dzwoni po pały i tamci se poszli a reszta sie rozjechała z naszych i spot sie skończył beznadziejnie nigdy wiecej pod M1 nie jedziemy i każdy w pałeczke się zaopatruje bo nie ma żartów z parapetami
Oczywiście byli to rozgarnięci kibice Sracovi...Żydki zawsze są kozak w grupie i z kosą...Podejrzewam że bez metalu to byście z nich papkę dla dzieci zrobili...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2008-04-30, 20:39
nie wazne czy zydki czy psióry bo to nie forum kibole.pl , czasem tak bywa ze zle sie trafii ,poza tym trzeba wiedziec jak zachowac sie w takiej sytuacji...
Niestety nasze Panstwo jest zje... zero resochalizacji, taki debil wie ze jak komus koze ozeni i zabije goscia to nci mu nie zrobia tylko pojdzie an monte dostanie miche i bedzie spokojnie siedzial i potem wyjdzie i znow bedzie zabijal, z takimi ludzmi trzeba po dobroci odrazu gnata pod lebek pusty i styrzal w lebek i po problemie
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum