Auto: Opel Tigra
Wysłany: 2010-09-27, 18:49 Zaplanowany "spontan"
tak sobie pomyslalysmy z Ziuc, ze moze wybierzemy sie gdzies na miasto.. napic sie i potanczyc.. chetnie ze stara ekipa ..
Sobota 19-20.. macie ochote?
Ja chce tanczyc, a jak znam zycie to dopoki Ziuc nie upije, to nie wyciagne na parkiet, a nawet wtedy szanse srednie..
To co.. Ma ktos ochote wybrac sie z nami?
Maila & Ziucek
ps. Piatek odpada, bo pracuje.. jak zwykle :/
Wysłany: 2010-09-30, 19:41
no Ziuc.. mialas napisac, ze to nieaktualne, bo sobie przypomnialas, ze jestes studentka i ze rok akademicki sie zaczal.. i.. masz zajecia sobota niedziela ;P
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2010-10-01, 23:01
Tiger napisał/a:
Admin sam wymagasz żeby nie spamować to nie spamuj
Tiger Ty tutaj ? nie pomyliło Ci się coś czy jak ? Ja póki co skomentowałem krótko i treściwie temat spontana na który się chciałem wybrać a się nie odbędzie z wymienionego powodu, a Ty przyszedłeś walnąć posta chyba tylko po to żeby pokazać że w ogóle istniejesz, chcesz pospamować to do raju a nie tu...
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Wysłany: 2010-10-02, 19:02
milo ze temat wywolal jakiekolwiek literki z Waszej strony
Ja w piatki nie moge, a czasami caly weekend odpada.. ale niektore soboty mam wolne ..
Jak cos wymyslicie to dajcie znac albo na forum albo do mnie czy do Ziuc na komorke
Rudziak
ps. Podobno Midgard zamkneli!! ale otwieraja tam cos innego.. i nas jeszcze nie widzieli .. no chyba, że graja szeroko rozumiana muzyka klubowa, to ja sie nie pisze, bo po wakacjach mam stanowczy przesyt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum