Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-03-27, 10:46
Mógłbyś wespół z kolegą Tuciem pokombinować np w ten sposób że podświetlenie tarczy można byłoby ściemnić a wskazówki i (nie wiem czy jest to możliwe) same wartości (rpm, km/h itp) pozostałyby wyraźniejsze...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Wskazówki zawsze można utopić we fluorescencyjnej farbie i wtedy na pewno będą widoczne
To w takim razie podobają mi się
ale jesli fluoroescencyjna farba , to musi byc jakas mała lampa ultrafioletowa , bo nie sadze zeby sie taki lakier naładował przez cały dzien zeby sobie pozniej sam swiecił
_________________ Posiadanie znaczka GSi do czegoś zobowiązuje na razie skromne 18.8 PSI dmuchania
Auto: HONDA CIVIC COUPE
Moc: 105KM
Wysłany: 2007-03-29, 23:02
Myślałem nad zmianą wskazówek od jakiegoś wozu w którym się świecą. zamontował bym słabą diodę pod wskazówką i było by oki. Tylko nie wiem czy ciężar innych wskazówek i długość nie będą na prędkości fałszować
hmmm ciezka sprawa czy bede , bo dzisiaj jade po graty do auta ( praktycznie caly dolot , wtryski , komp itp ) zobaczymy jak sie szybko uwine , jak co to z braciakiem przyjade
_________________ Posiadanie znaczka GSi do czegoś zobowiązuje na razie skromne 18.8 PSI dmuchania
Auto: D14A2 MA8
Moc: 98KM ~~ Narazie ;)
Wysłany: 2007-05-13, 17:40
Indiglo zamontowane, świecą niczym psu jajka , ściemniacza nie montuję, bo sensu nie ma - w Białym Stoku byłem - 4,5h jazdy non-stop (nocą) i nic mi nie przeszkadzało... Więc jest ogólnie gites... Ale odnośnie tej farby pomyśleć można w przyszłości z lampką UV, bo mógłby być niesamowity efekt
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-05-14, 11:20
Zdjęcia są w galerii z ostatniego spota...Ale zegarki miód....
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum