Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: admin
2008-03-05, 19:29
znacie to auto??
Autor Wiadomość
HortexBochnia
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 08:38   znacie to auto??

witam proszę powiedzcie mi czy znacie to auto a jeżeli tak to co o nim myślicie? oczywiście prosze też o sugestie osób które tego auta nie znają a wiedzą coś o nim,polecacie??

oto stronka http://www.ssskrolowka.pl/ następnie zakładka "nasze cacka" i pierwszy po lewej pug 306.

pozdrawiam

Joker 
JoJoJoker :)

Auto: Honda Civic
Moc: coś sie odpycha....
Wysłany: 2008-02-20, 08:45   

hmmm znam Puga, wlasciciela... jezeli jestes zdecydowany, to mozna spokojnie ogladnac... napewno sie nie zawiedziesz... jak cos to kontakt do mnie masz :)

HortexBochnia
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 08:57   

wczoraj go oglądałem i nim jeżdziłem

HortexBochnia
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 08:58   

a wież coś może o jego historii?? i co ogólnie o nim sądzisz?

petrus1989
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 09:00   

Marka Peugeota????
:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

admin 
Ojciec Prowadzący

Auto: in progress....
Wysłany: 2008-02-20, 12:05   

A po co Ci Pug od Maxiego ?

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!

HortexBochnia
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 13:20   

bo jest do sprzedania, widzę że znasz auto więc proszę o odpowiedz na moje pytania co są wyżej

petrus1989
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 13:24   

Ja autko trochę znam i powiem że jest fajne wszystko było na bieżąco naprawiane i swoje pod pedałem ma !!!! Auto jest zadbane bo Maxi o nie dba!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HortexBochnia
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 13:29   

to już zauważyłem tylko sie boje silnika ponieważ może być już wyhuśtany a chłopak ma ciężkiego buta no i może jeszcze lpg do niego bym założył i właśnie sie zastanawiam

admin 
Ojciec Prowadzący

Wysłany: 2008-02-20, 13:52   

Tak jak pisze petrus1989 autko utrzymane i robione na cacy ;) heh mówisz ze boisz sie o silnik... no wiesz wszystkie wersje mocniejsze niz seryjne sa zwykle pałowane bo po to się je kupuje. to tak jak byś kupił ferrari i nim nie jeździł bo wiesz szkoda Ci... :D i trzymał je tylko w garażu itd.

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!

HortexBochnia
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 14:07   

no masz trochę racji, tylko ze nie którzy jeżdżą takim autem szybko a nie którzy ściągają się i gniotą mu ile fabryka dała, a z tego co wiem to raczej to drugie było częściej:] do autka trzeba trochę włożyć bo zderzak jest połamany, błotnik pognieciony, szpachla na masce odchodzi, skóre pasowało by przeszyć i wiele wile innych ale wiadomo autko nie jest nowe a że ładne to prawda

HortexBochnia
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 14:20   

a co myślicie o gazie do tego??

admin 
Ojciec Prowadzący

Wysłany: 2008-02-20, 14:31   

gaz never :D

HortexBochnia
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-20, 14:34   

czemu?

YogiGTI 

Auto: VW golf MK1
Moc: 146ps
Wysłany: 2008-02-20, 15:05   

witaj Xortex znam to auto jak i własciciela i powiem tylko tyle że za te pieniądze kupisz co najwyżej seryjnego puga a w to auto jest włożone tyle serca i pracy że nawet bym sie nie zastanawiał bo Maxi nie jest typem człowieka dla którego to była tylko bryka do lansu ale to jest jego oczko w głowie, mówisz że mu gniótł - to zależy co dla Ciebie jest okresleniem że mu gniótł no chyba że od 1-3 szedł do odcięcia. prywatnie powiem tyle nie raz z nim jeżdziliśmy na zloty itp autko ma dużo nagród za styling, wydech jest jednym z aut flagowych u nas w klubie i jeśli chodzi o silnik to powiem Ci tyle że silnik jest brzytwa w tym peugeocie wszystko robione na bierząco auto serwisowane i na bierząco wymieniane wszystkie części które ulegały zużyciu więc jeśli masz mozliwość to warto kupić to auto. co do gazu to zależy tylko od Ciebie bo wiadomo to troszkę zmuli silnik ale jeśli chcesz nim tylko jeżdzić to wydaje mi się że spoko chyba że masz zacięcie tunningowo- sportowe to nie montowałbym w nim gazu. jesli masz więcej pytań to odezwij sie do mnie na gg- numer w moim profilu

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi