Auto: Opel Astra 1.8 16v
Moc: mało;)
Wysłany: 2009-04-06, 15:01
PiWoSz napisał/a:
Telewizja n za dopłatoą jakąś tam sama ci to zainstaluje:)
Telewizja N nie przeprowadza INSTALACJI. Jedynie sugeruje (wybiera) zewnetrzna firme ktora zajmuje sie takimi instalacjami. Koszt jest w granicach 200zl (lacznie z uchwytem pod antene). Sorry ale 200 placic za zamontowanie i ustawienie antenty to na prawde duzo. Dlatego szukam kogos kto moglby ewentualnie zrobic to za owiele mniej
HaiFisch napisał/a:
a co tam instalować... antenę trzeba tylko ustawić...
hehe no ba tylko ustawic, ale to nie takie proste gdyby bylo inaczej to kazdy by sobie sam ustawiach hehe
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-06, 18:41
Ja ustawiałem sam od Cyfry+ i nie było z tym wielkiego problemu.. Poszukaj w internecie na pewno jest masa wskazówek, a całość to góra 2 godziny roboty.
Auto: JETTA
Moc: hmm...
Wysłany: 2009-04-08, 18:05
tomi napisał/a:
HaiFisch napisał/a:
a co tam instalować... antenę trzeba tylko ustawić...
hehe no ba tylko ustawic, ale to nie takie proste gdyby bylo inaczej to kazdy by sobie sam ustawiach hehe
ja sam obie ustawilem, niem azadnego problemu
wskazówka:
wez kompas znajdz polnoc, a potem katomierz i odmierz 13 stopni na wschod po to raczej na hot birda ma byc ustawione pozniej ci zostaje jedynie zlapanie pochylenia gora dol
jak bedziesz mial dobry dostep do anteny zeby nia manipulowac to w godzinie sie zmiescisz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum