Auto: Opel Tigra
Wysłany: 2009-03-31, 20:44 Internet
Czy ktos z Was moze interesowal sie ostatnio oferta provaider'ow?
Przeprowadzam sie i oprocz cieplej wody do zycia niezbedny jest mi internet Mnostwo roznych ofert juz przegladalam, ale jakos nic specjalnie mnie nie przekonalo.. Moze ktos znalazal cos sensownego? Potrzebuje w miare dobry transfer, w niedlugim czasie moze bede pracowac 'przez siec'.. gdyby byla do tego telewizja to moze byc.. rzadko ogladam, ale czasami moge zerknac.. telefon juz niekoniecznie, bo mam dwa (w tym w TP) Sa to obrzeza Krakowa i z tego co wiem nie ma tam kablowki..
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2009-03-31, 21:30
No więc tak... najlepiej z kabloweczki osobiście zaposiadam pakiecik z UPC i jest ok ale jeżeli tam nie ma CATV to pozostają alternatywy typu jakies łącza radiolinią lub łączami tpsa/netii
Obrzeża Krakowa mówisz a jakbyś mogła się sprecyzować dokładniej gdzie to może będe Ci wstanie podrzucić jakis namiar
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2009-04-02, 13:35
tylko żebym tym ogórkiem nie dostał
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
k_piw [Usunięty]
Wysłany: 2009-04-03, 10:22
ja bym najpierw poszukal czy cos za free nie fruwa w powietrzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum